fbpx

Dámì Sule runder året af med sin sjette udgivelse

Foto: PR

Den Manchester-baserede nigeriansk-fødte artist har haft et rimelig produktivt år, når det kommer til at udgive singler. Seneste udgivelse er splinterny, og du finder den her.

“Someone Beautiful” feat Kinkai og UK rapperen Dotty, er Dámì Sules sjette udgivelse i år. Det er en tribute til kærlighed, og nummeret afliver den stereotyp af maskuline artister man ofte ser hos Sules generation.

Første udgivelse fra R&B-artisten i år var “Don’t Worry”, der stille og roligt gjorde sommeren endnu mere varm. Dernæst udgav han “With You”, og så kom den tre numre lange EP This Love I Have. Så udkom to efterårssingler, hvoraf en af dem (“Can’t Go Back”) nåede på Ugens Uimodståelige, og nu er “Someone Beautiful” landet. Lyden på disse udgivelser varierer, og rammer ikke kun R&B, men også Deep House. Denne eksperimenterende stil fortsætter Manchester-artisten med på “Someone Beautiful” med synth- og jazzet klaverprodukion.

Lyt til nummeret her:

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com