fbpx

Dit nye indie-fix får du fra Ten Fé og deres nummer “Candidate”

Foto:  Lucas Rendl

Britiske Ten Fé er ude med én – snart to nye singler, der kommer i hælene på deres seneste album.

Future Perfect, Present Tense er Ten Fés andet album, der kom ud i starten af 2019, hvor de i foråret også var på deres hidtil største US- og Europa-turné. Nu er de ude med nummeret “Candidate”, der er en del af double A-siden “Candidate / Heaven Sent Me”. De to numre er optaget i kølvandet på Future Perfect, Present Tense sessionerne, og er endnu en demonstration på alsidigheden af Ben Moorhouse og Leo Duncans sangskrivning. Moorhouse er melankolsk og stilren, hvor Duncan er mere impulsiv og direkte. Det at de to er så forskellige, er dét der gør musikken speciel. De to stilarter sammensmelter, og det samme gør deres stemmer. Moorhouse og Duncan er nemlig også vokalerne bag, sammen med bassisten Rob Shipley og Johnny Drain på keys. Greg Katsantonis fuldender bandet på trommer.

På “Candidate / Heaven Sent Me” er der co-produktion fra Luke Smith (Foals, Petite Noir, Anna of the North) og Craig Silvey (Arcade, Florence & The Machine) som har mixet.

Om numrene siger bandet selv:

– “Candidate” er en sang om at ville have den person man er sammen med til at forpligte sig til dig, til forholdet, til livet. Den handler om at miste tålmodighed til dem og deres kolde fødder, i sidste ende fordi de ikke er sikre på hvem de er (…) “Heaven Sent Me” handler om at opdage at alt det du har ledt efter er lige foran næsen på dig, og at du har haft det hele tiden. Det ligger tæt opad visse numre fra det andet albums temaer, om at finde sandheden de steder du mindst venter det. Det er en åbenbaring om at du kan være hvem du har lyst til at være, bare ved at være den du er.

“Candidate” er udgivet i dag, og “Heaven Sent Me” kommer på tirsdag den 17. december.

Tags:
Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com