fbpx

Nordiske Hits // Uge 51

Foto: Morten Juul // Peder Lyngsø

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 17 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Mortel Juul – “t h e m O o n”

I slutningen af november havde vi forpremiereMorten Juuls musikvideo til singlen “t h e m O o n”. Vi er altså allerede blevet præsenteret for Juul og hans lyd, men nu er nummeret ude til fri streaming. Morten Juuls særlige singer/songwriter-skills og lydunivers er uundgåeligt på denne liste, og hans smukke stemme rammer en helt særlig nerve, man ikke kan undgå at blive betaget af. Vi håber på at få endnu mere fra Juul i 2020.

BYLJA – “Kosm Pt. 1” og “Kosm Pt. 2”

BYLJA er en dansk duo, bestsående af Marchel Mørk og Emil Aagard, der skaber drømmende, elektroniske værker. “Kosm Pt. 1- og 2”, er et nummer delt i to, og det er gruppens fjerde udgivelse. Part 1 er stille og bygger op til part 2, der i sig selv også bygges langsomt op, og ender mere eksplosivt. De to instrumentale tracks er atmosfæriske og velproducerede.

Stefan Mørk – “Darkness Is Room To Dream”

Singer/songwriteren Stefan Mørk, der udgav sit debutalbum i 2014, er tilbage med sin første soloudgivelse i fem år. Den country-inspirerede ballade “Darkness Is Room To Dream” er starten på en række numre, der lander til næste år. Siden to albums med bandet Dark & Dear, og sit eget i 2014, har Mørk rejst og skrevet sange. Nu er han tilbage i Danmark, og vil bringe noget amerikansk country med sig, hvilket han har gjort på den nye single. Her har han nemlig La La Deaton fra Nashville med på kor.

Ellers tilføjet:

Emma Jensen – “Someone To Break Your Heart”
Peter, Bjorn and John – “Idiosyncrasy”
Verdensrommet – “Om jeg dør”
Klangstof – “New Congress, New Father”
Natskygge – “På Hjørnet af Galaksen”
SkyggeSiden feat. Face – “Tipsy”
Lord Siva – “Før Eller Senere”
JUDEX – “A Perfect Man”
Alice – “Fall so Hard”
Nomad – “Väskan”
Dinara – “Violet :(“
WIINSTON – “nothing”
trentemøller – “Silent Night”

Therese Mayland Bagger
Theresemayland@bandsoftomorrow.com