fbpx

Nye navne til Northside Festival 2020 – blandt andet White Lies og Hans Philip

Foto: White Lies // PR

Så er der endnu flere gode nyheder fra Northside Festival, som løber af stablen den 4.-6. juni 2020.

Det er ikke mere end 24 timer siden Northside Festival kunne annoncere at Kashmir tager en tur forbi Aarhus til sommer. Nu er de igen klar med nye navne til plakaten.

Synth-rock gruppen White Lies, der i år har jubilæum på deres debutalbum To Lose My Life…, har lige leveret to overbevisende koncerter i både DR Koncerthuset og Store VEGA og nu vender de altså tilbage til danske breddegrader på næste års Northside Festival.

Af stor international kaliber tilføjer festivalen også den legendariske The Smiths-guitarist Johnny Marr – så du kan både glæde dig til solonumre og gamle The Smiths-klassikere.

Derudover vil Ådalen også gæstes af det poetiske danske band Folkeklubben, som sidste år udgav den anmelderroste plade Sort Tulipan. Den charmerende R&B-komet Hans Philip vil også bringe det danske sprog til live med sine populære soloudspil fra årets debutalbum Forevigt. Sangeren havde sin første solodebut på en festivalscene sidste sommer, men har været flittig repræsenteret på de danske spillesteder siden – vi så ham blandt andet senest til en brag af en koncert på Hotel Cecil.

I den mere poppede liga kan du glæde dig til at opleve den talenfulde popsangerinde Clara, som har stormet frem i 2019 med numre som “Crazy” og “Legend”.

Alle dagens annonceringer:

White Lies (UK)
Johnny Maar (UK)
Folkeklubben (DK)
Hans Philip (DK)
Clara (DK)

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com