fbpx

Bliv fortabt i GRETAs synth-poppede discounivers på tracket “Daughter”

Foto: Irene Kleisdorff

GRETA er ude med den første single fra sin kommende EP, der opfølger debut-EP’en fra oktober.

Der har været fart på tyske GRETA, siden kunstneren i marts udgav sin debutsingle “BAD LOVERS” Vi er i tiden efter blevet serveret den fortryllende EP Ardent Spring, Pt. 1, der som er en intim og ærlig popfanfare akkompagneret af 80’er synths viste, hvorfor man bør holde godt øje med GRETA. Nu er musikeren ude med sin første single fra den opfølgende EP, Ardent Spring, Pt. 2.

På nummeret “Daughter”, er GRETA stærkt inspireret af 80’ernes lyd, hvilket høres på de støvede synths og trommer. Sangen associerer også lyrisk til tracket “Baby” fra den første EP, og fortæller om reflektionerne omkring at være sin mors datter.

Vi på redaktionen har holdt godt øje med GRETA siden hendes debut, og har blandt andet haft hende med i vores koncepter ’10 hurtige til…’ og ‘Ugens Upcoming’. Læs vores artikler med GRETA her på magasinet, for at lære den fremadstormende kunstner at kende, og hør hendes nye single her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com