fbpx

by:Larm Festival føjer 14 nye acts til programmet – blandt andet danske Goss, Blondage og Athletic Progression

Foto: Goss // Jonas Bang

Der er ikke længe til at den norske branchefestival by:Larm løber af stablen – og så småt falder musikprogrammet på plads. I dag annoncerer de endnu en solid pakke af kunstnere med stærke danske repræsentanter.

Lige om hjørnet venter den norske vinterkulde, hvis man ligesom os, drager afsted til Oslo i slutningen af februar til årets by:Larm Festival. Hvis man derimod skal have grunde til at tage afsted, er der idag kommet flere gode af slagsen.

Dagens annoncering byder blandt andet på den aarhusianske trio Athletic Progression, der for omkring et år siden slap deres debutalbum Dark Smoke – hvor gruppens hypnotiserende blanding af hiphop, jazz og soul blev udfoldet gennem polyrytmiske trommeslag, tilbagelænede basgange og legende klaverroller. Vi glæder os til at gense trioen, der imponerede os til sidste års SPOT Festival, og som klart er et koncertbesøg værd, hvis man også er vild med lyden af acts som Hiatus Kaiyote, Flying Lotus, Thundercat eller Moonchild.

Plakaten er yderligere blevet prydet med Blondage – efter duoens udmelding i efteråret om at gå hver til sit, overtog Pernille Smith-Sivertsens projektet solo. Selvom mandskabet nu er halveret har der været fuld gang i kunstneren, der allerede har imponeret med sine elektro-poppede singler “Breakfast In My Bed” og “JUICE”.

Ligesom vi i spænding venter at høre mere fra Smith-Sivertsen, har vi ligeså store abstinenser efter mere musik fra den alternative pop-kunstner Goss – der siden de anmelderoste EP’er Healthcare (2017) og Homeland Security (2018) kun har givet os en enkelt single, nemlig “Blood”. Den har dog også kørt på repeat hos os, og viser en ny retning for Goss vi ikke kan vente med at se mere af.

by:Larm Festival finder sted den 27.-29. februar.

Alle dagens tilføjelser:

Athletic Progression (DK)
Blondage (DK)
Ela Minus (US)
Goss (DK)
Isak Danielson (SE)
Ka2 (NO)
Kantona (NO)
LÖV (NO)
Nicole Sabouné (SE)
Nyrst (IS)
SKAAR (NO)
Spurv (NO)
St Valentine (NO)
Svalbard (UK)

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com