fbpx

by:Larm fuldender programmet med 17 nye tilføjelser – heriblandt PATINA og Velvet Volume

Foto: PATINA // Benjamin Lund

Den norske musikbranche festival by:Larm løfter nu sløret for det endelige program med 17 nye acts.

Festivalen ligger lige rundt om hjørnet, og vi er allerede helt oppe at ringe over programmet indtil videre. Og udvidelsen af programmet får os bare til at glæde og endnu mere.

I dagens annoncering kan man blandt andet finde den danske upcoming indie-pop trio PATINA, der i sommer løb med titlen som vindere af Karrierekanonen. Derudover har de spillet support for Barselona, og drager snart med Alphabeat på tour, så man må sige, at det kun går fremmad for bandet, der nu også står klar til at gæste by:Larm Festival til februar.

I samme annoncering kan vi se Velvet Volume, som består af de tre søstre Noa, Naomi og Nataja, der har deres rødder i Aarhus. Den rockede lyd har bragt søskendeflokken frem på den danske musikscene og har gæstet festivaler som Northside, Smukfest og Reeperbahn Festival. Vi kan ikke få hænderne ned over den karakteristiske trio og glæder os til at opleve deres sprødhed på scenen i Oslo.

Derudover er norske boy pablo, som allerede blev annonceret tilbage i november, nu kommet på listen over headliners til årets festival.

Alle dagens tilføjelser:

Bella Boo (SE)
boy pablo (NO)
Caroline (UK)
Dangerface (NO)
DJ Lycox (PT)
Fouli (DK)
KITE (SE)
Konvent (DK)
Lara Palmer (NO)
Nídia (PT)
PATIMA (DK)
Phlake (DK)
Safario (NO)
Suspekt (DK)
SYNK (NO)
The New Death Cult (NO)
Velvet Volume (DK)Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com