fbpx

Den unge svenske Noak Hellsing charmerer med ny pop-ballade

Foto: Sandra Thorsson

Det unge stjerneskud er nu klar med sin anden single, som er mindst lige så fyldt med følsomme toner som den første.

Pop-håbet har endnu en gang smeltet vores hjerter med sin nye single. Den helt simple lyd med klaverakkorder og stille guitarspil dammer en ramme om Noak Hellsings utroligt bløde og behagelige stemme.

Hvis du er i et melankolsk humør, så vil “Good Enough” være lige i din smag. Hellsing er nemlig meget insprireret af artister som, John Mayer, Ed Sheeran og er tydeligere blevet kaldt ‘nordens svar på Shawn Mendes’, og det kan tydeligt høres på begge hans singler. Han lukker op for et følsomt rum, hvor han synger om ikke at være god nok, hvilket giver os et billede af en ung mand der ikke er bange for at være helt ærlig i sine sange.

Der er ingen tvivl om at Noak Hellsing er klar til, at gøre en masse unge piger helt bløde i knæene med sin sentimentale tekster og varme vokal. Og med sine blot to udgivelser har han allerede haft stor succes på den svenske pop-scene. Vi glæder os til at høre meget mere fra den spirende pop-sensation.

Lyt til den følsomme pop-ballade lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com