fbpx

Det blomstrende pop-ikon Askling leverer bløde R&B-vibes på sin nyeste single

Foto: Rasmus Steen

Den skønne artist har allerede udgivet en håndfuld singler, og har bevist hvor stærk hun er på den danske R&B scene, og denne gang er ikke en undtagelse.

Den blot 19 årige Askling er klar med ny single “Better”, der bærer præg af bløde og lækre R&B toner og ægte popvibes. Sangen er helt klart en af Asklings mest personlige, og handler primært om venskab og om styrken i at udvikle sig sammen.

Den unge artist har et tydeligt pop-univers, som hun bevæger sig meget i. Med et strejf af trappede beats, bløde synths og et laidback-tempo bliver der dannet et utrolig behageligt og smukt rum. Hendes stemme tager dig igennem de unikke vibrationer, som er drevet af en feminin kræfter. Musikken er meget svær ikke at lade sig rive med af, og melodierne sætter sig med det samme så man næsten ikke kan undgå at synge med på dem.

Den blomstrende artist viser lige præcis hvem hun er, og hvorfor hun er en af landets pop-håb. Asklings nyeste single vil uden tvivl være et lyt værd, og kan med sikkerhed lyse en grå søndageftermiddag op.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com