FORPREMIERE: NAR er på gaden med Bowie-inspireret debutsingle og tilhørende lyrikvideo

Foto: Aleksander Oliver Stokkebro Sørensen

Sangerne og sangskriverne Karl Johan Jandorf og Frederik Ferslev, som tilsammen danner bandet NAR, er ude med deres debutsingle.

NARs debutsingle “The End of Us”, introduceres man til duoens intime, lyriske univers, der emmer af følsomme vokaler og opbyggende instrumentering. Sangens melankolske lyd giver assosiationer til blandt andet David Bowie, med den netop vibrerende vokal og dybfølte tekst.

Frederik Ferslev uddyber selv om sangen:

– Først og fremmest handler nummeret om et forholds undergang, men også om en personlig afgrund, der kommer ud af efterdønningerne fra et forhold. ”This” er den nedadgående bevægelse mod afgrunden, følelsesmæssigt.

Sangens handling bliver understøttet af stærke trommer der følger melodien og tekstens dragende lyd. Derudover bærer sangen også præg af simple klaverakkorder, og i omkvædet bemærker man især en gennemtrægende bas og et skrigende guitarriff. Det bygger sangen op og dermed opstår det storslåede udtryk.

Den tilhørende lyrikvideo er æstetisk, og går hånd i hånd med tempoet i sangen “The End of Us”. Blandt andet abstrakte billeder og et rumskib der letter, skaber et personligt og visuelt dragende billede. Man kan ikke tage hverken øjne eller ørerne væk fra NARs nye video og single. Den blomstrende duo er et originalt og unikt band, som vi vil glæde os til at høre meget mere fra fremover.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com