fbpx

Kinck serverer iskold trap fra London på tracket “Money Maker”

Foto: Get Tiny

Den dansk/senegalske rapper markerer sig igen med en vaskeægte ørehænger og hænger kapitalismen ud med sin distinkte vokal.

Kinck er en af de mest blærede rappere fra Danmark, og det beviser hun igen på sin nye single “Money Maker”. Med en tilbagelænet – nærmest hånende – vokal, lægger kunstneren kirsebæret på toppen af det tunge trapbeat, der vil lægge pres på et hvilket som helst anlæg. Kincks unikke lyd er en blanding af både hiphop, pop og trap, tilføjet nogle af musikerens helt egne træk.

Tracket tog kun to timer at producere, og kom med en overraskende lethed fra Kinck der udtaler:

Jeg skrev sangen i London på 2 timer med en producer der hedder Oscar Bell. Vi havde haft en session dagen før, hvor vi havde skrevet en sang vi begge havde virkelig optur over, så jeg havde ærlig talt en følelse af at vi skulle bare blive hurtigt færdige (…) men jeg kunne allerede mærke da jeg skrev første linje at vi havde fat i noget super fedt.

Kinck spillede til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven 2019, og fik med sin utrættelige karakter hele haven til at hoppe. Vi er glade for at se den selvsikre Kincks på banen igen med “Money Maker”, som du kan høre her:

Tags:
Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com