Nordiske Hits // Uge 2

Foto: School of X // Jonas Bang

Så er der igen nye toner fra den nordiske front, og vi har denne gang opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 13 nye tilføjelser. Tjek listen ud her, og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Awinbeh – “Fever”

Vi har allerede haft optur over Awinbeh, da vi i efteråret havde ham som Ugens Upcoming. Den tidligere frontfigur i det danske act Silvester står nu på egne ben som sangskriver og producer, hvor debutalbummet life stories ramte gaderne den 27. december. Albummet byder på sprøde R&B-tunes, hvor især nummeret “Fever” med lækre keys og en hjertefyldt lyrik, er svær at slippe efter første gennemlyt.

Benjamin Hav – “Musse”

At den ene halvdel af Benal, Benjamin Hav, ville starte 2020’erne ud med et soloalbum kom som en overraskelse for de fleste. Selvom Havs stemme er omringet af et lydbillede, hvor der er skruet op for melodiske overgange og ned for partybassen, så bærer soloproduktionen stadig elementer af den måde, vi kender ham bedst på. Det er især svært at sidde stille til det bastunge track “Musse”, hvor tekstuniverset er kryptisk, humoren er sort og hooket er hypnotiserende.

Trentemøller & School of X – “Write My Name (Trentemøller Rework)”

Mangler du det perfekte track til trasketuren ned til busstoppestedet en tåget morgen, er det nye samarbejde mellem School of X og Trentemøller et udmærket bud. School of X’s nummer “Write My Name” fra den seneste plade Destiny, er blevet underlagt en dyb og sjælerystende bas, der giver perfekt anledning til at give sig hen til melankolien og mørket, der er så kendetegnende for januar måned. Hvis du kunne tænke dig at lære artisterne at kende hver for sig, kan du læse vores interview fra efteråret med School of X her, eller høre om Trentemøllers egne tanker om sit senest udgivede album Overse her.
Imens kan du glæde dig til at høre hele Trentemøllers rework af Destiny EP’en, når den udkommer næste fredag den 17. januar.

Ellers tilføjet:

JUNG – “Call Me Up”
Ylva – “From Me To You”
Lydmor – “Guilty (Kill Me)”
Jireel – “Dröm”
Johan Granberg “Turn Off The Light”
Julie Bergan – “Kiss Somebody (With Seeb)”
Marc Facchini “Dig og Mig”
O-HI – “Every Inch”
Secret Treehouse – “Give it a Whirl”
Shy – “I Need Love”

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com