Smukfest hylder dansk hiphop med en unik koncert

Foto: Tessa // Nikolaj Gyldenløve

Til august kan du opleve noget af det bedste fra den danske hiphop scene, når Smukfest præsenterer 18 kunstnere, som i fælles flok vil indtage Bøgescenen.

Smukfest er allerede godt igang med at skabe et solidt musikprogram til sommerens festligheder. Idag annoncerer de en hyldestkoncert til den danske hiphop scene under navnet ‘Made in Denmark – en hyldest til dansk hiphop’ – hvor nogle af fortiden og nutidens største hits vil blive spillet. Koncertens live-backing står de anerkendte musikere Turkman Souljah, Stunn Gunn og Mogens Palsbøll for, imens en perlerække af kunstnere vil indtage den store Bøgescene.

Du kan glæde dig til opleve:

Artigeardit // Den Gale Pose // Emil Stabil // Johnson // Jokeren // L.O.C. // L:Ron:Harald // Marvelous Mosell // Marwan // Odense Assholes // Outlandish // Rockers By Choice // Sivas // Tessa // TopGunn // Ude Af Kontrol // UFO Yepha

Smukfest løber af stablen den 2. – 9. august.

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com