fbpx

The Great Escape annoncerer intet mindre end 100 nye navne til line-uppet

Foto: Feng Suave // Michelle van Ool

Den engelske branchefestival, The Great Escape, skydes igang den 13. maj i Brighton. Her vil i alt 500 lovende acts fra hele verden spille koncerter, og nu har TGE løftet sløret for endnu 100 kunstnere, der besøger festivalen til maj.

Blandt de nye tilføjelser til line-uppet finder vi den danske Winnie Raeder, som med sin rå vokal og sine ærlige tekster har gjort sig bemærket som en upcoming kunstner, der har andet at byde på, end pop. Hendes lyd er ambient og stille, samtidig med den er utrolig fyldig og klangfuld.

Derudover er vi begejstrede for at se hollandske Feng Suave på listen over annonceringer. Vi på redaktionen mener, at Feng Suave har fat i noget stort, og interviewede dem i september til vores koncept ’10 Hurtige til…’, hvorefter vi mødtes med dem til et mere dybdegående interview tilbage i oktober. De unge klimabevidste fyre vil uden tvivl charmere sig ind i alles hjerter med deres koncert, ligesom de gjorde tilbage på Reeperbahn Festival i 2019, hvor de trods en knækket guitarstreng stadig formåede at levere varen.

Den blot 19 år gamle Arlo Parks fra London gæster også festivalen i hjemlandet til maj. Med en unik kombination af Portishead og Earl Sweatshirt som inspirationskilder, fortryller Parks med sin lette og unge stemme, der trods alderen ejer den helt korrekte hæshed på vokalen. I vores interview med Arlo Parks fra november fortæller hun også, hvordan hendes liv forandrede sig efter hun gav sin første koncert nogensinde – faktisk på The Great Escape sidste år. Vi spår, at denne artist bliver en af de helt store inden længe.

Glæd dig også til acts som AMA, Emma-Jean Thackray, norske Fay Wildhagen, People Club og mange flere, som du kan se herunder.

Listen over alle de nye tilføjelser er:

Abbie Ozard
Ali Barter
Alicia Edelweiss
Allman Brown
AMA
Andrew Cushin
Anger
April
Arlo Parks
Bamily
Bananagun
Beauty Sleep
Belako
Bessie Turner
Bibi
Blanks
Boniface
Braids
Cecil
Chartreuse
Chroma
Conjurer
Dam
Dana Gavanski
Dear-God
District Five
Dorian Electra
Emma-Jean Thackray
Eve Owen
Far Caspian
Fay Wildhagen
Feng Suave
Ghostpoet
Global Network
Gracey
Happyness
Hayley Mary
Holly Humberstone
Howard Kaye
Hyyts
Ithaca
Jeremie Albino
Keedz
Kid Kapichi
Kokoko!
L’impératrice
Laksa
Lime Cordiale
Little Quirks
Lizzie Reid
Lucia & The Best Boys
Lucifour M
Luna
Mabes
Malaki
Matilda Mann
Mehtola
Mottron
Nayana Iz
Oklou
Oliver Spalding
People Club
Phfat
Porches
Prestige Pak
Purple Pilgrims
Pyra
Rakky Ripper
Richard Fairlie
Rosehip Teahouse
Ryan Mcmullan
Samuel Seo
Scuti
Shvpes
Shygirl
Silly Boy Blue
Sonny Winnebago
Spacey Jane
Static Dress
Strange Bones
Svalbard
Talulah Ruby
Tay Oskee
Taylor Janzen
Teen Jesus And The Jean Teasers
The Goa Express
The Hara
The Lazy Eyes
The Pale White
The Uma
Thelma Plum
Thomas Headon
Vanives
Violetta Zironi
Walt Disco
Winnie Raeder
Your Smith
Zulu Zulu

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com