fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 3

Foto: Tove Lo // Universal Music Group

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Tove Lo – “Bikini Porn”

Hvis der er nogen, der kan finde på at skrive en sang om at danse nøgen rundt på værelset og drikke champagne, kan det jo næsten ikke være nogen anden end den svenske pop-sirene Tove Lo. Nummeret er sammensat af spændende fløjte-samples, sprøde rytmer og Los sassy lyrik, som giver dig det perfekte lumre dansenummer til at få weekenden igang på dansegulvet – eller bare derhjemme foran spejlet.

Blondage – “Over It”

Solen skinner, det er fredag og Blondage har udgivet endnu en ørehænger af en single – kunne man ønske sig mere? Tracket er skrevet efter et pool party i Los Angeles i forbindelse med en sangskrivningstur, hvor artisten pludselig blev opmærksom på al den falske latter, store armbevægelser og kamp om at være bedst. Og så kommer den i kølevandet på gårsdagens glædedelige nyhed om, at den talentfulde dansker gæster by:Larm til februar. Der hersker ingen tvivl om, at “Over It” er blandt vores favoritter denne solskinsfredag.

Dopha – “Happy for Me”

I midten af 2019 debuterede Dopha med den nærværende single “September Till June”, kort tid efter udgav hun en tilhørende musikvideoen og i sidste uge blev det så annonceret, at hun er blandt de seks første, stærke navne, som vil kunne opleves under Musik i Lejet til sommer. Så indtil videre tegner det altså rimelig godt for den spirende artist – der nu er ude med sin single nummer to – og mon ikke vi får lov til at se endnu mere til Dopha inden for den nærmeste fremtid?

Ellers tilføjet:

Benjamin Ingrosso “The Dirt”
Saint Best “Eternal Sunshine”
MONAD “September”
Katlah – “Stupid Boi”
Posterboys – “No One Else Will Ever Understand”
bbybites – “Cuffin Season”
sir Was – “Letter”
Holy Fuck – “Near Mint”
Gabrielle Aplin – “So Far so Good”
NNAMDï – “Wasted”
M.I.L.K – “Need A Witness”
Kris Ivy – “Lucy”
Halsey – “Ashley”
blackbear – “me & ur ghost”
The 1975 – “Me & You Together Song”
Lauv – “Tattoos Together”
KING – “Die For Love”
Ida Laurberg – “rip your shirt”
Danni Toma – “Det Stopper Nu”
Soccer Mommy – “circle the drain”
Bombay Bicycle Club – “I Worry Bout You”
070 Shake – “Flight319”

Følg playlisten her:

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com