ATUSJI udgiver singlen “Pets” og annoncerer samarbejde med Jijikusanda

Foto: Frederik Juul Jensen

Den elektroniske singer/songwriter ATUSJI har i dag udgivet singlen “Pets”, der er hans mest hiphoppede til dato.

Bag SPOT-aktuelle ATUSJI er den elektroniske singer/songwriter Terkel. Med sin fusion af R&B, hiphop og alternativ 00’er-pop skaber ATUSJI en stemningsfuld lyd, der bærer præg af melankoli og nostalgi, alt mens Terkels distinkte vokal smelter sammen med de ørehængende beats.

Singlen “Pets” udtrykker en frustration over, hvordan man kan blive fanget i relationer, hvor folk gentager sig selv og taler hinanden efter munden. Man begynder at kede sig, men samtidig gør man ikke noget for at slippe ud af cirklen, da man grundet kedsomhed ikke kan finde den nødvendige energi.

Derudover annoncerer ATUSJI med denne udgivelse også sit kommende mini-album soapbox, Vol. 2, med et samarbjede med Jijikusanda, der tæller to medlemmer fra First Flush, en forsættelse af samarbejdet mellem de to acts, der startede med singlen ‘Weh’ i slut-januar.

Du kan høre den nye single “Pets” lige her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com