BATHSHEBA laver følsom dansabel pop og er ude med debutsinglen “Blind”

Foto: Nikolaj Gyldenløve

Selvom hun både er blevet booket til to festivaler og flere producerer trækker i hende, har BATHSHEBA først lige udgivet sin debutsingle. Vi har lyttet til det lovende nummer, så mød BATHSHEBA her.

Dansk-afrikanske BATHSHEBA, som har taget sit fornavn til kunstnernavn, er 21 år, og er netop udkommet med sin debutsingle “Blind”. Lige siden, hun var fem år gammel, har hun været glad for at synge, og der gik ikke mange år, før hun begyndte at skrive sine egne sange. Selv fortæller hun om sit sangskriveri: 

Det har altid været terapeutisk for mig at skrive sange. Jeg skrev mine første sange, da  jeg var  11  år gammel. Dengang  havde  jeg brug  for  at få  afløb  for nogle  af  de problemer, jeg havde derhjemme – men faktisk har tingene ikke ændret sig så meget: jeg skriver stadig sange, for at komme af med ting. Forhåbentlig vil mine sange, få folk til at føle sig mindre alene med deres følelser. Det er mit mål.

Debutsinglen ”Blind” er produceret af den ene halvdel af hiphop-duoen Benal, nemlig Magnus Albert. Sangen er på en og samme gang et indlevende indblik i BATHSHEBAs følelsesliv og en rigtig popbanger med volsom bas og lækre vocal chops i omkvædet. BATHSHEBAs vokal er enorm behagelig og tryg at lytte til, og man bliver draget ind i de luftige vers og skubbet direkte ud på dansegulvet igen af omkvædet. Hun fortæller om “Blind”:

– Den dag da jeg kom ud fra session, sagde jeg til min mor: »Jeg tror lige, jeg har skrevet min første single.« Og det viste sig, at jeg havde ret! Det er ret vildt at tænke på.

Selvom hun netop er kommet ud med sin allerførste single, er hun allerede blevet booket til at spille by:Larm Festival i Oslo og til SPOT Festival i Århus. Vi glæder os til at opleve BATHSHEBA begge steder.

Lyt til debutsinglen ”Blind” lige her: 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com