BishBusch er klar med sin anden single, som emmer af melankoli og stærke følelser

Foto: Albert Hildebrand

Den nyopstartede artist er netop blevet annonceret til Heartland Festival 2020 og er samtidig klar med sin anden singleudgivelse.

Den unge sanger, producer og sangskriver Søren Buschmann Friis, er måske for nogen bedre kendt som frontmand i bandet Franske Piger. Men i starten af 2020 udgav han debutsinglen “Institution” med sit soloprojekt BishBusch, og nu er han klar med en uimodståelige opfølger.

Sangen hedder “Du ved, det eneste om dig, jeg ved”, der ligesom “Institution” emmer af melankolske toner. Tekstuniverset er poetisk men også relaterbart og let tilgængeligt. Teksten bliver understøttet af Søren Buschmann Friis’ bløde og luftige stemme og lette guitarspil, der tilsammen skaber et fint rum, hvor der er god plads til de smukke melodier.
BishBusch fortæller selv om musikken:

– Jeg ser nogle klare linjer imellem hiphoppen og folkemusikken. Begge tager udgangspunkt i historiefortællingen og holder sig til nogle stramme dogmer. Derudover er der det mobile element, der går igen. Den akustiske guitar gjorde det muligt at skrive sange til hver en tid. I dag arbejder vi på computer, telefon eller iPad og kan igen producere og skrive til hver en tid. Autotunen har åbnet op for en leg med melodier og registre, som tidligere har været mere naturligt begrænset. Den løssluppenhed inspirerer mig meget.

Udover det nye singleudspil har BishBusch et album klar, som rammer gaden i starten af marts. Han er også i dag blevet annonceret til Heartland Festival 2020, hvor han skal spille på Prxjects scenen, hvilket vi glæder os enormt meget til at opleve! Der er altså mange interessante ting i vente for den spirende artist, og vi er spændte på at følge med på sidelinjen.

Lyt til BishBuschs nye single “Du ved, det eneste om dig, jeg ved” lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com