fbpx

by:Larm Festival 2020: Min første gang med L.U:N.A

Foto: Balder Maximus
Venue: Kulturkirken Jakob
Dato: Torsdag den 27. februar

‘Min første gang med’ er en artikelserie om nogle af de kunstnere, vores skribenter oplevede live for første gang under årets by:Larm Festival 2020. Artister som på den ene eller den anden måde har overrasket eller er gået ud over alle forventninger.

Min første gang med L.U:N.A var en spændende oplevelse. Med et perfekte set-up i Kulturkirken Jakob var stemningen sat, og fra allerførste sekund fyldte den meget tunge og rungende bas kirken op. Sammen med de hårde trappede beats ejede L.U:N.A scenen med sit selvsikre udtryk fra start til slut. Hele vejen igennem var hun nærværende, og undervejs blev der plads til temposkift så vi både fik glæden af at høre de mere trappede, techno-vibede numre, samt de mere melankolske og bløde tracks. Generelt var L.U:N.As lyd storslående, og hendes vokal var fuldstændig fejlfri hele vejen igennem den stærke optræden, hvor hun bevægede sig rundt på scenen i takt med de tinge basrytmer. Vi fik både en smagsprøve på en masse ny musik, men derudover hørte vi også nogle hits som blandt andet “Sympati For Djevlen”, hvilket var til stor begejstring blandt det fremmødte publikum. Til aller sidst fik vi en smagsprøve på en ny sang, der imponerende nok var fransksproget.

Alt i alt var koncerten i Kulturkirken Jakob en stor oplevelse. Publikum blev båret i gennem koncerten med både nye og gamle hits, og personligt følte jeg mig konstant i gode hænder. Til april får danskerne heldigvis mulighed for at opleve det spirende talent live, når hun gæster Rust i København.

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com