fbpx

Den indre punk-chick hopper med glæde frem ved lyden af Velvet Volumes nyeste single ”Lonely Rider”

Foto: Chris Calmer

Velvet Volume er endelig tilbage og har udgivet den første single fra deres kommende album, med dertilhørende filmisk musikvideo. Vi er mildest talt begejstrede!  

Den århusianske søster-trio, bedre kendt som Velvet Volume, er for de fleste rockelskere i Danmark et rimelig kendt navn. Noa, Nataja og Naomi har med deres første album i 2017 ”Look Look Look!” fundet deres helt egen stil, med en blanding af Davie Bowie, the Clash, og som de selv har sagt, Rage Against the Machine. 

Deres kommende album har trioen skrevet sammen i løbet af de sidste to til tre år og bliver en samling af personlige sange, med mere selvironi og mere dramatik. Dette kommer helt klart til udtryk på deres nyeste single ”Lonely Rider”, som handler om tre episoder i løbet af et efterår, der tilfældigvis endte med at hænge sammen. Guitarriffene er mærkante og lyden hæsblæsende ligefrem. Sammen med singlen er de udkommet med en musikvideo, som næsten udspiller sig som en film. I bedste Pulp Fiction-stil kører de tre søstre rundt i bil, banker en mekaniker (spillet af selveste Johan Olsen) og oplever forskellige ’trips’. 

Bandet har hovedsageligt haft fokus på at optræde i udlandet efter deres første album, især i Tyskland. Men til glæde for os lægger de året ud med at spille på by:Larm den 27.-29. februar og en koncert på Hotel Cecil den 26. marts, hvor vi glæder os til at høre deres nye materiale.
Lyt til fænomenale ”Lonely Rider” lige her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com