Flyv gennem universet med Harkos nye single “Trip to Pluto”

Foto: PR

Det elektropoppede band HARKO har udgivet ny single i opløbet til deres kommende koncert.

Det københavnerbaserede band HARKO har udgivet ny single, og fortsætter endnu engang i det højtflyvende tema med ”Trip to Pluto”. Vi var vilde med deres første single ”I Can Feel You When I’m Soaring” og inviterede også gutterne til at være Ugens Upcoming. “Trip to Pluto” handler om to venner, som er nødt til at rejse til Pluto efter et uspecificeret apokalyptisk scenarie har ødelagt jorden, og hvordan de er nødt til at holde sammen og kæmpe for fælles overlevelse. Selv fortæller bandet om singlen:

Det virker nok som et dystert scenarie, men i sidste ende er drivkraften et håb om ro, og så lysten til at udforske og holde af det ukendte. Lyden er nok tungere end i ‘I Can Feel You When I’m Soaring’, men det har givet os en god anledning til at lege med nogle lidt andre lyde end før, og vi har været begunstiget af gode indspark og dygtige mennesker i produktionsprocessen.

Fra første sekund af singlen får man associationer til det ydre rum, via de flotte synthflader og effekter der er lagt på nummeret. På trods af det alvorlige tema er der en ro og fremdrift i lyden af nummeret, og man får selv fornemmelsen af at sidde i et rumskib og kigge på en fremmed planet der kommer tættere og tættere på, og som man snart kan kalde sit hjem. Det er på mange måde et storslået nummer, som man hurtigt holder af.

Der er mulighed for at opleve HARKO på fredag d. 28. februar på Stengade i København.

Lyt til ”Trip to Pluto” herunder.

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com