fbpx

Fremadstormende Soon er ude med ny tænksom single “18”

Foto: Elisabeth Eibye

Der har været gang i den hos Soon, og nu er de ude med deres nye single, som måske, måske ikke, handler om deres fremtidige karrierer.

Elektropop-duoen Soon udgiver singlen “18”, efter et hæsblæsende efterår, hvor de har udgivet den anmelderroste EP Red/Blue og spillet opvarmning for Phlake på scenen i Royal Arena. Vi var meget glade for deres ungdommelige debutsingle “With You”. Hvor “With You” handlede om ung forelskelse, har “18” et lidt mere alvorligt tema i forhold til succes. Selv fortæller Soon om sangen:

– “18” er historien om at komme tilbage til sin hjemby og tjekke ind på et hotel alene og selvreflektere over, hvordan ens karriere og egen opblæsthed har kostet noget ægte. Om ensomheden og om selv at være skyld i, at man mister jordforbindelsen.

“18” er en virkelig god popsang og forsanger Augusts lækre vokal kan få selv de mest standhaftige kvinders knæ til at ryste. Der er noget melankolsk over sangen og dens brug af akustisk guitarlyd, og er en fin tilføjelse til deres tidligere udgivelser.

Den 6. Maj spiller Soon koncert i pumpehuset, og har som opvarmning Betty Bass med, der også har udgivet en ny single i dag.

Lyt til “18” lige her:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com