Hej Søster Fest vender tilbage for andet år i træk med endnu et stærkt line-up

Foto: Lydmor // Anine Petra

For andet år i træk står søstersolidariteten i front til Hej Søster Fest, der er arrangeret af VEGA og Fallulah.

I efteråret 2019 gjorde Fallulah Hej Søster Fest til virkelighed. Hej Søster er en platform for blomstrende kvindelige talenter, som får den hyldest de fortjener, og her er det fællesskabet og ikke forskellighederne, der er i fokus.

For andet år i træk går det løs, når Hej Søster Fest hylder de mange stærke kvinder, som den danske musikscene har at byde på, i Store VEGA. Sidste år kunne man blandt andet opleve Marie Key, Soleima, Iris Gold og flere andre skønne kunstnere.

I år kan man blandt andet opleve den etablerede popsangerinde Oh Land, der i mange år har domineret den danske musikscene med sit legende og farverige univers. Rapduoen Ravi Kuma gæster også festen med deres helt igennem unikke udtryk, og efter deres flotte præstation på Roskilde Festival 2019 samt på Ideal Bar i efteråret kan vi ikke få armene ned. På plakaten kan man også finde den eksperimenterende, elektroniske kunstner Lydmor, der siden sin debut har gjort sig yderst bemærket på den danske elektro-popscene – og det er ikke uden grund. Vi var især vilde med hendes optræden på Northside 2019. Derudover er det queer-feministiske pop-punkband Girlcrush også annonceret til årets Hej Søster Fest, og med deres stærke karakteristiske udtryk er der lagt op til en kraftfuld livepræstation.

Det hele kommer til at udspille sig i Store VEGA den 21. november, men den 19. november afholdes en Hej Søster Førfest, hvor der vil blive varmet op til den store aften i kvindernes tegn. Her vil Kara Moon, FVN, Dopha og ESPICHICOQUE gå på scenen.

Alle de medvirkende artister til Hej Søster Fest er håndplukket af Fallulah og er en hyldest til hendes kvindelige kollegaer. Vi glæder os meget til at opleve festen for andet år i træk!

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com