Nordiske Hits // Uge 7

Foto: Dagny // Sandrine And Michael

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

LÉON – “In a Stranger’s Arms”

Det svenske talent LÉON har allerede formået at drage et internationalt publikum til sig, med sin melankolske og følelsesladne vokal. Med lyttere fra både New York, Chicago, Amsterdam og Los Angeles tegner det godt for den single-aktuelle kunstner. “In a Stranger’s Arms” er et guitarbåret nummer, med en rørende ærlig tekst og smukke harmonier, hvor LÉON viser, hvad der adskiller hende fra resten af flokken på popscenen.

Tomrum – “Orange”

De tre unge drenge fra Tomrum sætter farver på hverdagen med deres fantasifulde pallette af ord, på den nye dansksprogede single “Orange”. Alle medlemmer har før været aktive i forskellige succesfulde projekter, såsom Benal, Pede B og Torrpedorr, men er nu gået sammen om Tomrum, som ønsker at præge lyden af dansk rap anno 2020. Tracket “Orange” er uden tvivl en humørbooster, med et livligt og ærligt sprog, og vi ser frem til kommende udgivelser fra disse unge danskere.

Dagny – “Come Over”

Denne norske popkomet bliver ved med at overgå sig selv, og har siden sin debutsingle “Backbeat” fra 2015 udgivet hit på hit. Sangskriveren Dagny er trods sine 450 millioner streams kun lige begyndt, og har mange store planer for 2020. Singlen “Come Over” er utvivlsomt en pop-sang af højeste kaliber, og Dagny beviser endnu en gang, hvor stærkt stillet svenskerne er i den internationale musikbranche.

Ellers tilføjet:

rosegold – “Amazing”
YOUR LOVE – “Strangers Again”
Nicklas Sahl – “There For You”
Kevin Kyhn – “Tungsind”
Kakkmaddafakka – “Echoes”
Elias Boussnina – “Come Alive”
Slackin Beats feat. Maydar – “Seasalt”
FRAADS – “Ingen er ligesom dig”
Visiteur – “Fossils”
The White Album – “Mystery”
Megatomas – “These Days Darkness Falls”
SUNDAYS – “Colourblind”
Ida Just – “I Don’t Wanna Be Your Friend”
Meltway – “I Want to Forget”
Liam – “Mexico”
Snake – “Falling”
Amanda Rakel – “I Tried”
Special-K – “Quest to Impress”
MOZAÍK – “Talk Talk Talk”
Machacha – “Syg”
Sandra Hussein – “Cute men Psycho”

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com