fbpx

SPOT Festival annoncerer 24 nye navne til plakaten

Foto: Amanda Tenfjord // Jonathan Vivaas Kise

Så er der nye artister at finde på SPOT Festivals lineup, og der er i den grad musik til enhver smag blandt dagens annonceringer.

Der er idag annonceret 24 spirende talenter til den aarhusianske branchefestival SPOT, og det er altså lig med endnu 24 gode grunde til at svinge forbi Aarhus midtby, når SPOT Festival lader startskuddet lyde den 30. april. Dagens annonceringer bringer artister og lyd til enhver musiksmag.

Vi er især glade for at se norske Mia Berg på listen, efter hun overraskede os som en fascinerende og top tjekket live-performer, til hendes første udenlandske (og derved også danske) koncert på Ideal Bar. I forbindelse med koncerten fik vi også en snak med den spirende artist fra Bergen, og i kan glæde jer til et kommende interview her på magasinet. Landsfælden og popkometen Amanda Tenfjord vil også gæste SPOT til sommer, og vi glæder os til et gensyn med den unge nordmand, som vi også tog en snak med til Reeperbahn Festival sidste år.

Udover det, er der selvfølgelig en god omgang danske navne vi glæder os til at se fra dagens annonceringer. Vi er faldet pladask for poppede Ydegirl og Ida Laurberg, som vi har fulgt fra start. Vi snakkede for eksempel med Ida Laurberg om det at skrive tekster om andet end fyre og forelskelser i et interview med den selvsikre unge kvinde. Du kan også glæde dig til musik i den mere urbane ende, når Bette bringer sin elektroniske R&B til Århus. Genrebrydende Takykardia vil højest sandsynligt præsentere et tryllebindende show, mens vi forventer et uimodståeligt og charmerende sæt fra tidsløse Calby. Også de allerede veletablerede kunstnere TÅRN og Sunx er klar på at spille op til dans til sommer, og for ikke længe siden havde vi også en snak med Sunx om hans debutalbum, som helt sikkert vil være med under armen, når han indtager scenen på SPOT Festival.

Til den mere rockede side præsenterer SPOT den energiske kvintet Joyce, som blandt andet var en af VEGA’s Udvalgte i år , og i det mere indierockede hjørne står Astronaut stærkt.

Eftersom den norske branchefestival by:Larm ligger lige om hjørnet, er vi også glade for at se svenske HANNES på SPOT Festivals annonceringer, da singer/songwriteren netop også spiller på by:Larm.

Alt i alt er SPOT Festival altså i dag kommet med nogle solide tilføjelser til programmet, og duften af sommerfestivaler er ét skridt nærmere.

Dagens annonceringer:

Amanda Tenfjord (NO)
Angående Mig
Astronaut
Bette
Calby
Deadpan
FOOL
Golden Core (NO)
GOLDIE6is
Greta Svanbo Bech (IS)
HANNES (SE) k by:larm
Ida Laurberg
JEREMYTROY
Jesse Markin (FI)
Jonah Blacksmith
Joyce
Mia Berg (NO)
Rangleklods
Skinny Violet
Soleima x Livestrings
Sunx
Takykardia
TÅRN
Ydegirl

SPOT Festival udspiller sig i Aarhus fra den 30. april – 3. maj på byens diverse spillesteder, samt på scener opsat til lejligheden.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com