fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 6

Foto: Boy In Space // Anastasiia Mytrovtsi

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

Boy In Space – “Caroline”

Svenske Robin Lundbäck, der som kunstner går under navnet Boy In Space, har i dag udgivet endnu en ung, coming-of-age popsang. Med sin lyse twangede stemme og hiphop-beat er nummeret i et lidt hurtigere tempo end hans tidligere singler. Sangen er dog stadig laidback, inderlig og uskyldig. Guitaren er som taget ud fra Tracy Chapmans ”Fast Car” eller fra en lækker Shawn Mendes sang. Den bliver dejlig sammen med et glas vin efter en lang dag på kontoret!

Great News – “Greedy Little Thing”

Vi bevæger os fra Sverige, et stykke mod nordvest og ryger direkte ind i det norske band Great News, og deres single ”Greedy Little Thing”. Og man bliver altså grådig af at høre nummeret, og ender med at høre det på repeat. De tre bandmedlemmer Even (ikke ham fra Skam), Kim og Ole, har med et forholdvist simpelt set-up, lavet et nummer der emmer af overskud. Med fede guitariff, pumpebas og fine harmonier, har bandet rykket os op af 2020’ernes muld og smidt os tilbage til 80’ernes rock. Nej, vi kan nemlig ikke få nok, det er altså bare et nummer vi kan høre igen og igen. 

Yip Roc – “Zubra” 

Vi hopper videre, denne gang skal vi et smut forbi Holland og særdeles Amsterdam hvor Yip Roc er baseret. Deres single ”Zubra” vil med garanti gøre dig helt rundt på gulvet på den allerfedeste måde. Med en blanding af alternativ rock, punk og pop i et drønhøjt tempo, får vi altså os noget af et nummer med både humor og aggressivitet. Oldschool philicorda ligger højt i mixet og skubber nummeret til den syrede side. Omkvædet og dets ”Eat my Zubra” er catchy og giver en lyst til at skråle med. Det er Arctic Monkeys blandet med Franz Ferdinand på syre, og vi er vilde med det! 

Ellers tilføjet:

Anne-Marie – ”Birthday”
Asger Heising – ”Hver og én”
Elias Boussnina – “Come Alive”
Christine and the Queens – ”People, I’ve been sad”
Closing eyes – “You can have everything”
Col3trane – ”Someone to Watch Over Me”
Goss – “Fighting For The Gospel (feat. Selma Judith)”
Halsey – ”Experiment on me” 
Holm Beck – “SEKS STJERNER”
Khalid + Disclosure – ”Know your worth”
LYSE NÆTTER – ”Det Forjættede Land”
Noak Hellsing – ”Good Enough”
Slackin Beats + Maydar – “Seasalt”
Solmai – ”Lover”
Velvet Volume – ”Lonely Rider”
Visiteur – “Fossils”
Warm Digits – “The View From Nowhere” 

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com