fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 7

Foto: Ängie // PR

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

COIN – “Valentine

Det amerikanske band COIN debuterede i 2015 med singlen “Run”, men brød for alvor igennem i 2016 på singlen “Talk Too Much”. Bandet har de seneste stykke tid haft travlt med at turnere med bands som The 1975 og Walk the Moon. Bandet var af gode grunde, en af de 20 internationale navne vi mener man bør holde øje med i 2020. Sidst vi hørte fra dem er ikke mere end en måned siden, hvor de udgav singlen “Youuu”. Men nu er de endnu en gang klar med deres nyeste udgivelse “Valentine”. Sangen er en dynamisk alternativ-pop sang som bliver båret af rytmiske trommer, elektroniske elementer, stærke guitar riffs og en helt igennem skøn vokal. Derudover handler sangen, som titlen antyder, om kærlighed, hvilket sammen med den poppede lyd giver nummeret et stærkt udtryk. “Valentine” er en del af COINs næste album Dreamland som lander på gaden den 21. februar.

Berg – “20 år

Den blomstrende artist Berg, udgav sin debutsingle “Nat Til Dag” i sommeren 2017, og siden da er det bestemt kun gået fremad for den danske sanger. Hun har udgivet hele syv singler siden sin debut, og nu er hun klar med den ottende i rækken. Berg er nemlig klar med singlen “20 År”, som ligesom hendes andre sange, er en følsom personlig fortælling. Med sit ærlige tekstunivers og brillere hun endnu gang. På sangen “20 År”, tager Berg os i hånden og fører os igennem sit liv op til 20’erne. Det bærende element i nummeret er uden tvivl Bergs smukke vokal, som hele vejen igennem lyder ren og luftig. Hendes melodier er catchy og nummeret er en gennemført pop-banger. Man kan næsten ikke stå stille når man lytter til den. Berg er en spændende artist som vi glæder os til at følge fremover”

Ängie – “Sad Sex

Den svenske Ängie, har siden din debutsingle “Smoke Weed Eat Pussy” fra 2016, skabt et karakterisktisk udtryk, hvor hun har åbnet op omkring sit mentale helbred. Det netop ærlige og personlige tekstunivers har været med til at danne rammen om hendes trap-pop musik. Hendes album Suicidal Since 1995 blev skrevet som en åben dagbog, der blandt andet kredser om emner som, depression, stoffer og det at være biseksuel i en lille by. Den hudløst ærlige Ängie, gør endnu en gang indtryk på sin nyeste single “Sad Sex”, hvor hun med sin bløde vokal inviterer os ind i et udfordrende og kontroversielt rum. »baby let me be your sad love« »all i ever need is sad sex« synger den svenske artist i omkvædet på sangen “Sad Sex”, og viser os en følsom men insisterende Ängie. Det mega progressive, stærke og ærlige sangerinde er original og autentisk, og vi glæder os til at høre meget mere fra hende i fremtiden.

Ellers tilføjet:

Firs – “Det Svimler” 
HEBE – “Out of Sight” 
Jeppe Kamper – “Falder ned” 
FadiFahfah – “Hver gang”
Arlo Parks – “Eugene” 
Leo Dessi ft Ty Senoj – “Superstars” 
St. Niklas – “Rebels” 
Ace Rosewall – “Old Lover”
Daughters of Reykjavik – “Fool’s Gold”
Hedda Mae – “Pride Goes Before A Fall” 
Eden – “how to sleep”
Julius Wilder – “love bird”
KÅ – “Helt Op”
King princess – “Ohio”
Kimbo – “forsøget”
Robinson – “Watching You”
RH – “Klovne”
Josie Man – “Baby Pink & Blue”
Kiara Nelson – “adore you”
Kim Petras – “Reminds me”
Rebecca Helena – “Ice Queen”
Fabianossa – “4AM”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com