fbpx

Ane Brun formaner tillid på ny single

Foto: Tirilleia

Selvom det kan være svært, er det vigtigt at have tillid til skæbnen og håb for fremtiden, mener Ane Brun på hendes single “Trust”.

Norske Ane Brun har mange albums i bagagen og varsler den kommende ottende plade, med singlen “Trust” og stor europæisk turne i efteråret, når denne corona-pandemi (forhåbentlig) er overstået. Indie-folk kunstneren har da også skrevet en sang, der er en opfordring til jordens befolkning om at have tillid og tro på, at alt nok skal blive godt igen. Selv fortæller Ane om nummeret:

– “Trust” er en sang der handler om at slippe al tvivlen og bare lade en føre af skæbnen, og stole på at alt kommer til at blive okay. Det var først skrevet som en romantisk sang, men da vi er i sådan en sindstilstand af usikkerhed rundt på planeten, så følte jeg at dens betydning voksede. Det føltes som om det var det helt rigtige tidspunkt at udgive ”Trust” til verden. Jeg prøver hver dag at gå ind i en mental tilstand af tillid. Selvom det er en udfordring at forbinde det lige nu, så ved jeg at det er sundt både for min krop og min sjæl, så jeg prøver på det. 

Nummeret er sparsomt arrangeret, med en smuk lyrik og Anes underfundige stemme. En jazzet folk-sang, der smidigt glider ind og ud af øregangen, til glæde for den lyttende. Lyt til sangen herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com