fbpx

Badesøen Festival annoncerer fem nye navne – blandt andre Ganger og Alice Boman

Foto: Ganger // Sarah Hartvigsen Juncker

Badesøen Festival løber af stablen for fjerde gang den 8. august 2020 omkring Friluftsbadet i Albertslund, og har tidligere annonceret blandt andre Efterklang og Selvhenter. I dag annoncerer de tre acts til deres hovedscene og to til den mindre Lake-scene.

Badesøen Festival arrangeres af spillestedet Forbrændingen i samarbejde med internetradioen The Lake, og byder både på drinks i poolen, og vandland til børnene, og har i dag annonceret fem nye navne til årets program.

Det ultrapopulære band Ganger gæster festivalen med deres unikke pop. Det samme gør hele Danmarks Peter Sommer, som har taget sit band Tigerne med, og som nok skal sætte gang i fællessang med “Valby Bakke” og “8-6-6-0”. Det sidste navn på hovedscenen er den internationale kvartet Derya Yıldırım & Grup Şimşek, der spiller tyrkisk 70’er psych og anatolisk folk, og blander med både funk, jazz og synthesizer.

På den nye mere intime scene – Lake-scenen – er svenske Alice Boman annonceret til at spille sine inderlige folkede melodier. Festivalen får også besøg fra Seoul i Sydkorea af Tengger der spiller overjordisk elektronisk musik, som de selv kalder for “new age drone magic”. Det er et dejligt alsidigt program, man kan opleve på årets festival.

Med andre af sommerens festivaler der er blevet aflyst på grund af pandemien, er Jeppe Skjold fra Forbrændingen fortrøstningsfuld og glæder sig over planlægningen:

Vi befinder os i en meget særlig tid, og fokus disse dage bør naturligvis være på den igangværende corona-pandemi. Det føles dog også helt utrolig dejligt og befriende i denne svære periode at se frem til mere udadvendte tider, hvor det igen bliver muligt at samles om live-musik på spillesteder og festivaler. Vi ser enormt frem til 8. august, hvor Badesøen Festival finder sted. Festivalen afholdes og produceres non-profit og med stor inddragelse af lokale frivillige, og i disse dage føles projektet mere vigtigt end nogensinde før. Vi glæder os til at stable noget 100% lystbetonet på benene og dele det med verden.

Der er i hvertfald noget at glæde sig til i Badesøen Festival 2020.

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com