fbpx

Elektro-pop duoen mono mono løfter sløret for nyfortolkningen af to ældre sange

Foto: Malthe Behr

Den elektroniske duo kunne i fredags løfte sløret for to nyfortolkede sange fra deres album fra 2018.

Bandet mono mono, bestående af Karoline Elsig og Jakob Franck, debuterede tilbage i 2016 med sangen “CityLights”, som bestemt var et stærkt udspil. Siden da har de udgivet en håndfuld singler, og i 2018 udkom de med EP’en Natural. Nu er bandet klar med to remixes af to sange fra deres EP nemlig “You” og “Feel”. De to sange er remixet af Frederik Meyer, som også er co-producer på mono monos kommende sange.

De to sange er oprindeligt præget af et meget blødt og dream-poppet udtryk, med et dragende, atmosfærisk og følsomt minimalisme-pop univers, der især bliver understøttet af Karoline Elsigs stærke vokal. De to nye udgaver af sangene har helt klart et mere råt udtryk, og har en mere klubbet lyd. Der sker langt mere på numrene, og det elektroniske univers går fra at være meget drømmende, til at være langt mere hårdtslående og dansable. Det skaber en fin kontrast til numrenes egentlig handling nemlig ensomhed. Duoen fortæller selv om de to remixes:

– Vi synes det var interessant, at overlade numrene til en producer som Frederik Meyer, som kunne sætte lidt mere gang i numrene, som nu står i stor kontrast til de originale. En kontrast, som på sin vis passer ret godt ind i det univers vi arbejder med på vores nye produktioner, som bliver mere uptempo og abrupt, end hvad vi tidligere har lavet.

Hvis du ikke kan få nok af hårde elektroniske toner, så vil mono monos to nye remixes af Frederik Meyer helt sikkert falde i din smag! Lyt til dem her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com