FORPREMIERE: Det blomstrende band NAR er klar med ny storladen single og dertilhørende musikvideo

Foto: Aleksander Oliver Stokkebro Sørensen

Det spirende band NAR slipper på fredag deres nye single, og vi er så heldige, at få lov til at afholde forpremiere på sangen og den dertilhørende musikvideo.

I slutningen af januar måned kunne det danske indie-pop/rock band NAR løfte sløret for deres allerførste single “The End of Us”, som vi havde æren af at afholde forpremiere på. Dette var et kraftfuldt Bowie-inspireret udspil, der bestemt gjorde os spændte på deres næste træk. I dag er vi glade for at kunne præsentere duoens andet udspil, nemlig sangen “Closer”.

Den nye single er endnu et storladent nummer, der emmer af stærke følelser, der går godt i spænd med det indie pop/rockede univers. Den emmer af melodiøs synthesizer, rytmisk guitar og groovy trommebeats. Alt dette understøtter den følsomme handling, i form af en fortælling om de op og nedture der opstår i starten af et forhold, og om forskelligheder og håb. Sangeren Frederik Ferslev fortæller selv om nummeret:

”Closer” handler om, hvor svært det kan være, at møde et andet menneske, blive enormt glad for mennesket og skulle kunne finde ud af at bygge noget smukt op sammen. Alle de problemer der kan opstå, når man er forskellige, men stadig gerne vil have det til, at fungere. Man kan have en enorm sorg eller frustration, men stadig under alt dette, have lyst til at være tættere på den anden person. Men samtidig har man et håb. Et håb om at det kommer til at fungere. At alt løser sig og ens modsætninger bliver en styrke. Vi har prøvet at udtrykke det fjerne håb i musikken i singlen.

Sammen med singlen følger en dertilhørende musikvideo, der portrætterer sangens handling godt i form af et realistisk billede, på et par der oplever op og nedture på deres vej. Det er en filmisk musikvideo med de to skuespillere, Fanny Bornedal og Andreas Dittmer i hovedrollerne.
Du kan høre NARs nye single og se den smukke musikvideo lige her:

Musikvideoen er instrueret af Tamara Mathiesen.

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com