fbpx

Mouritzsen tager afstand fra de kvindelige normer, og gør pop til sit helt eget på sin nye single

Foto: Ida Marie Andersen

I dag er det blomstrende multitalent Mouritzsen klar med ny single, der emmer af stærke følelser og ærlighed.

Multitalentet Mouritzsen kan både putte sanger, sangskriver og trommeslager på sit CV. I dag kan hun løfte sløret for sin nye single “Holder Du Mine Tanker”, som er en følsom afærre, der berører tanker om, ikke altid at være den, der passer ind i de kvindelige normative roller. Sangen emmer af gennemtrægende synths, lækre guitarriffs og Sara Mouritzsens bløde vokal. Den poetiske tekst er især bærende i sangen, og hun inviterer lytteren til virkelig at lytte efter.

I videoen er hendes uretoucherede udtryk værd at lægge mærke til. Hun tager nemlig stor afstand til de kvindelige normer, hvilket gør hende til et stærkt forbillede. Den tilhørende musikvideo til sangen “Holder Du Mine Tanker” er en samling af ærlige billeder af Mouritzsen selv, og er med til at understrege det autentiske udtryk. Du kan høre sangen og se videoen herunder:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com