fbpx

Naturens darling Selma Higgins synger vildskaben frem

Foto: Enya Ines Thylstrup Higgins

Naturen og mennesket er tæt forbundet, hvilket den danske musiker Selma Higgins minder os om med folkelige nordiske toner.

“Unruly Nature” er titlen på Selma Higgins anden single, der udkommer forud for musikerens kommende debut-EP To The Sincerest From Selma Higgins, som skulle lande den. 24 april. Nummeret er en smuk folk-sang, der bærer præg af americana med et nordisk islæt. Musikerens stjerneklare og dybfølte vokal er gåsehudsfremkaldende og bringer en stemning af melankoli og nostalgi med sig.

Naturen er det klare omdrejningspunkt i Selmas univers. Naturen er både vild og ustyrlig, men også blid og elegant. Dens præg er ikke til at tage fejl af i Selmas musik, der også både er storslået og beroligende og hidkalder mystikken.

Med dette udspil ser vi frem til Selma Higgins nye EP, og hvad den har at bringe.

Karoline Mutinta Jørgensen
Karolinejorgensen@bandsoftomorrow.com