fbpx

Nordiske Hits // Uge 12

Foto: Soleima // Darren Ankenman

Så er der endnu en gang nye toner fra den nordiske front, og vi har i dag opdateret vores Nordiske Hits-spilleliste med 25 nye tilføjelser. Tjek listen ud her og husk at følge den på Spotify, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Norden.

Melby – “Things I Do When I’m Alone”

Den svenske kvartet Melby debuterede tilbage i 2016 og er nu klar med den ørehængende single “Things I Do When I’m Alone”. Lyden er influenceret af både folk, psykedelia, indie og pop og ledes af Matilda Wiezells dragende vokal, der lægger stemningen for Melbys unikke og ørehængende lydbillede. Med annonceringen af singlen kom også nyhederne om en turné, der skulle have taget bandet forbi Råhuset i København den 28. marts, hvilket jo af gode grunde desværre ikke er muligt at gennemføre grundet corona-smitten. Vi håber, at det bliver muligt at opleve det dynamiske band i Danmark, når corona-situationen forhåbentlig snart aftager.

Neon Priest – “Holy Ghost”

De danske drenge bag Neon Priest lover massere af ny musik i den nærmeste fremtid, og med blot to ugers mellemrum har bandet allerede sluppet to spændende singler. Den første hedder “Red Lights”, og den havde vi æren af at afholde forpremiere på sammen med den Twin Peaks-associerende musikvideo. På den nye single “Holy Ghost” eksisterer endnu en omgang elektronisk highdefinition-pop, der er endnu mere energifyldt og uptempo. Det tranceindbydende beat lægger op til en dansefest, hvor alle lukker øjnene og forsvinder i deres egen lille verden for en stund.

Soleima – “Thing Called Love”

Soleima er efterhånden et navn, de fleste danskere kender. Med en unik og beundringsværdig blanding af pop, R&B og noget, man ikke helt kan sætte fingeren på, udstrålet Soleima autenticitet og originalitet. Med sit nye album Powerslide tager hun R&B-rytmerne til sig og gør dem til sine egne – især på nummeret “Thing Called Love”, der i den grad er en ørehænger. Vi oplevede Soleima live til Smukfest 2019, hvor vi mistede jordforbindelsen til den himmelske koncert uldstændig. Læs anmeldelsen her.

Ellers tilføjet:

ALMA – “Find Me”
Berg – “Født Som En Nar”
Boy In Space – “u n eye”
Charlotte Dos Santos – “Josef”
Elina – “Paper Planes”
Emilie Nicolas – “Who’s Gonna Love You”
Estherlivia – “Limbo”
Feels – “Lost”
Frida Sundemo – “Anything”
Gurli Octavia – “Drinks”
Hôy la – “Ice02”
I Am Karate – “Good At First”
Jon Olav – “Stupid”
Karitas Harpa – “Running”
Lillebittebock – “Fønix”
Lukas Vanggaard – “Rør ved mig”
Pauline – “Hun Bli’r Aldrig Mig”
Soèl – “Exhale”
Spader Kung – “Tusen nålar”
SULKA – “Usagt”
Tessa – “Så’n der”
Vera Hotsauce – “Dad’s Bugatti”

Følg playlisten her:

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com