fbpx

PREMIERE: Kaizer debuterer med kraftfuld single, og er klar med en poetisk musikvideo fyldt med rødhårede kvinder

Foto: Jeanette Philipsen

I fredags debuterede den danske artist Kaizer, og er i dag klar med en dertilhørende musikvideo, som vi er stolte af at have premiere på!

Den aarhusbaserede artist Karen Stenz Lundqvist, der laver musik under kunstnernavnet Kaizer, udgav sin debutsingle “YOU KILL ME WITH A WORD (aim you gun)”. Sangen viser et komplekst og poetisk univers, og den den bærer præg af det stærke korarrangement, gennemtrægende trommer og lækre melodier. Hendes vokal er bærende og leverer en fin og poetisk tekst, der danner rammen for sangen. Selv fortæller Kaizer om teksten:

– Sangen starter med ordene “you kill me with a word”, som umiddelbart var tænkt som en måde, at forklare den der følelse af, at den man holder allermest af, simpelthen skyder én ned med sine sårende ord. Men den er også i høj grad et billede på mit forhold til samtiden og de krav om perfekthed, som jeg nogle gange kan blive ramt af. Dele af sangen er faktisk en parafrase over Oscar Wildes ‘The Picture of Dorian Grey’, der handler om frygten for, at blive ældre og miste sin skønhed.

Kaizer har selv været sangskriver og producer på sangen, og har ramt en genre der ligger mellem klassisk pop og en futuristisk DIY-lyd. Sammen med den ørehængende sang er Kaizer også klar med en tilhørende musikvideo, der også emmer af personlighed. I videoen møder det yndige det punkede, og hovedpersonerne er de rødhårede kvinder iført lyserøde blomsterkranse og sorte Dr. Martens støvler. Kaizer fortæller om musikvideoen:

Som ung og særligt som teenager, lå jeg nogle gange og græd i min mors skød og forbandede det røde hår og bare ønskede at være blond og solbrun. Det er egentlig først som voksen, at jeg er begyndt at synes, det er super fedt at have prikker i hele krydderen og orange top. Så måske er videoen bare en undskyldning for, at få lov til at hylde de rødhårede, og det er lidt min måde at sige FUCK DET på. Jeg er lidt skæv at se på. Men det er også dét som gør mig til mig.

Vi er stolte af at kunne præsentere den debuterende artist Kaizer, og hendes nye single samt den dertilhørende musikvideo. Du kan høre sangen og se videoen lige her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com