Reeperbahn Festival 2020 er klar med de første 34 acts

Foto: Daughters of Reykjavík // Sunna Ben

Den tyske showcase-festival, der løber af stablen i september måned, har nu føjet de første 34 kunstnere til programmet, og der er masser af dansk talent blandt dagens annonceringer.

Når Hamborgs gader i efteråret bliver forvandlet til et musikmekka uden lige, er det med utallige kunstnere på programmet – og idag falder de første navne på plads. Vi kan særligt glæde os til nogle solide danske repræsentanter.

Reeperbahn Festival vil blandt andet byde på den fremadstormende Calby – der med sin blanding af soul og indie-rock leverer anderledes popnumre, der samtidig emmer af nostalgiske vibes. Noget man blandt andet kunne høre på kunstnerens seneste single “Burnout”, der også medvirkede til, at han kom på vores liste over 20 danske kunstnere du skal holde øje med i 2020. På denne liste kan man også finde Drew, der ligeledes er en del af dagens annoncering. Den charmerende popkomet har imponeret på den danske musikscenen med sit debutalbum Brutal, som hun senest kunne præsentere på årets by:Larm Festival.

Dertil kan man også finde den energiladet rockkvintet Boundaries, som sidste år imponerede på Roskilde Festival og uden tvivl vil give højtalerne kamp til stregen. I den mere alternative grøft finder man Molina, der har vist sit unikke udtryk på debut-EP’en Vanilla Shell, som vi senest kunne opleve til årets Steppeulven.

Vi er også særligt glade for at se det ekspressive hiphop-kollektiv Daughters of Reykjavíksom scorede fuld plade hos vores anmelder til sidste års Musik i Lejet – så vi kan jo kun glæde os til et gensyn med de seje islændinge på Reeperbahn Festival den 16. – 19. september.

Alle dagens annonceringer:

ÄTNA (DE)
Be Svendsen (DK)
Betterov (DE)
BLVTH (DE)
Boundaries (DK)
Buntspecht (AT)
Calby (DK)
Cash Savage and The Last Drinks (AU)
Daughters of Reykjavík (IS)
Drangsal (DE)
Drew (DK)
Far Caspian (GB)
GHOSTPOET (GB)
Gracie Abrams (US)
HAEVN (NL)
Heisskalt (DE)
IIgen-Nur (DE)
ILIRA (DE)
KOKOROKO (GB)
Kraków Loves Adana (DE)
MAULI (DE)
Molchat Doma (BY)
Molina (DK)
mcxmtoon (US)
Nabihah Iqbal (GB)
Niels Frevert (DE)
Núria Graham (ES)
Pongo (PT)
Refused (SE)
Scott Matthew (AU)
Talk Show (GB)
The Howl & The Hum (GB)
Weval (NL)
Working Men’s Club (GB)

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com