fbpx

Svenske Kluster B eksperimenterer på nyt indie-pop nummer

Foto: PR

Det svenske band var i fredags klar med sangen “Graveyard”, der på alle måder hypnotiserer med den eksperimenterende indie-pop lyd.

Det svenske band Kluster B opstod helt tilbage i 2014 af fire gode venner, der gik sammen om at skabe bandet, men først i 2018 udgav de deres debutalbum civic. Albummet giver et godt billede af deres legesyge lyd, der på alle måder er en genreeksperimenterende affære. I slutningen af januar i år udgav de singlen “Counterpart”, der har et melodisk og komplekst udtryk.

I fredags løftede bandet sløret for deres nye single “Graveyard”, som er en del af deres album, der udkommer til april. I sangen fornemmer man genrer som pop, punk, noise, lo-fi, indie og jazz. Og denne blanding af de mange genre udgør et autentisk og originalt udtryk. Sangen er utrolig spændende at lytte til, og den stærke vokalpræstation fra forsanger Linnea Hall gør bestemt ikke sangen mindre interessant. Den næsten fem minutter lange sang tager os igennem et spændende genreudforskende univers, der bestemt er værd at opleve. Lyt til sangen “Graveyard” her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com