fbpx

Thea Nyboe spiller den sårbare heltinde i ny musikvideo

Foto: Jens Nordhausen

I begyndelsen af marts udkom “Heroine” af Thea Nyboe, en bølgende smuk popsang som i dag har fået en ligeså smuk musikvideo. Se den nederst i artiklen.

Thea Nyboes “Heroine” var en fantastisk førstesingle til hendes kommende debutalbum Illusions. Nummeret var på vores liste over Nordiske Hits for et par uger siden, og i dag sætter hun så billeder på den smukke sang, med en inderlig musikvideo.

”Heroine” fortæller historien om den heltinde man ikke kan finde, men som man så desperat har brug for. Musikvideoen er i stil og design i høj grad som en film, med en kvindelig hovedrolle – heltinden. Med Thea Nyboe i cargo-bukser og sports BH, ligner hun en klassisk heltinde, som Lara Croft fra Tomb Raider, Sarah Connor fra Terminator eller tegneserieheltinden Kim Possible. Her bevæger hun sig rundt i mørke gange, med blottede rør og graffiti, og søger efter lys. Et form for flash back, viser heltinden sammen med en romantisk partner som langsom bliver mere og mere fjern. En smuk gennemført musikvideo, med klare referencerammer, som uden tvivl løser opgaven for en god understøttende musikvideo.

Se musikvideoen til “Heroine” lige her:

Musikvideoen er filmet af Jens Nordhausen og instrueret af Asger Johannes Juul-Larsen.

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com