fbpx

Tre italienske acts er gået sammen om engelsksproget protestsang

Foto: PR

Kick, Vanerin og Tin Woodman er alle fra Italien og har i fredags udgivet sangen “Wait And See” der sætter fokus på klimaforandringer, racisme og kapitalisme i det 21. århundrede.

Lige nu er det Corona-pandemien, de fleste af os nok har i tankerne, når vi dag efter dag tænder for nyhederne. Men for en stor gruppe af Italiens unge musikere er det kun ét af de store problemer, der hersker i vores samfund.
KICK – en genrebending duo, indiebandet Vanarin og den elektroniske glam-rock duo Tin Woodman er gået sammen om at skrive nummeret “Wait And See”, hvor de i stedet for at formane og løfte pegefingre stiller spørgsmålet: “How we gonna survive it?  How are we gonna cope?  How we gonna survive it when the sky’s all burning and breathing smoke?”

“Wait And See” er et soulet popnummer, med flotte farvede jazzakkorder. Omkvædet er ørehængende, hvis ikke lige til den corny-side, men med de mere alternative vers, er det måske okay – det er lidt som en moderne ungdommelig band-aid sang. Hvis man vil dykke lidt ned i den italienske ungdom, kan man lytte til nummeret her:

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com