Ugens Uimodståelige // Uge 12

Foto: Låpsley // Alexandra Waespi

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Vinnie – “Tro Mig”

Efterhånden kan man vist roligt sige, at hiphop med stærkt autotune er blevet utroligt populært i Danmark – og Vinnie er et frisk pust til netop denne lyd. Man kan kalde hende en kvindelig version af Gilli, men hun sætter helt klart sit eget præg på genren, med sit stærke attituderige udtryk. Hendes nye single “Tro Mig” er perfekt til en aften på dansegulvet. Hendes vilde autotune-rap bliver understøttet af klassiske calypsotrommer. Hvis man er vild med den stil, bør man også tjekke hendes debutsingle “Samme Hver Gang” ud, der også et et stærkt rap-nummer. 

Låpsley – “Speaking of the End”

Den engelske sangerinde Låpsley, udgav i i starten af februar sangen “Womxn”, som var hendes andet udspil til sit kommende album Through Water, der rammer gaden i dag. På albummet kan man finde nummeret “Speaking of the End”. Sangerinden er kendt for at lave kraftfulde melankolske pop-sange – og dette nummer er ikke en undtagelse. Den emmer af stærke følelser, og afslutter albummet af på en let og elegant måde. Hendes vokal bliver blot båret af enkelte klaverakkorder, der gør sangen endnu mere melankolsk da, det kun er Låpsleys stemme og teksten der er i fokus. 

Aves fest. Lydmor – “Doubt”

Sammen med Lydmor har det finske band Aves løftet sløret for den splinternye single “Doubt”, der er et gennemført elektro-pop nummer. Sangen emmer af lækre groves, og især Lydmors vokal er gennemtrægende, og bliver understøttet af kraftig rumklang, hvilket klæder hendes stemme. Rytmerne er svære ikke at bevæge sig til, og den passer godt ind i fredag-aften-stemningen, men den er også perfekt til, at sætte i ørene når man bare er i humør til at drømme sig lidt væk i disse pressede tider. 

Ellers tilføjet:

Áslaug – “If You Will/Hollow”
BJOERN – “Hold Me”
Cathrin – “Kite”
iB101 – “Overload”,
Ida Laurberg – “Dirty”
Isak Danielson – “Domino”
JACK WARREN – ”I Like It”
Jada – “Nudes”
Jacline – “Harley Quinn”
Kalaha feat. Uffe Lorenzen – “Dans det op”
Kevin Kyhn – “Du Er Mig”
Lihme – “Easy”
Madeleine Holden – “Diamond Heart”
Magnus Tempels – “Let Go”
Northfield – “Talk Talk Talk”
Ozzy Wacko – “bank”
Shura – “Elevator Girl”
Sophia – “Uden Mig”
Undergrünn – “Bann Høgt”
Telescope For The Blind – “Out Of Love“
The Great Dictators – “Creep For Life”
The Weeknd – “In Your Eyes”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com