fbpx

Virtuelle koncertanbefalinger // Uge 14

Foto: Jeuru til YHC Vinterfestival 2020 // Andreas Holm

I denne tid, hvor musik fra yndlingskunstnerene hovedsageligt består af streams og musikvideoer, så er det dejligt med de mange virtuelle initiativer der kan give live-følelsen. Vi giver dig vores anbefalinger til denne uges virtuelle koncerter, der kan få dig til at danse tosset rundt i stuen.

ELBA x Fjer

Hvornår: Tirsdag den 31. marts
Hvor: De respektive artisters Instagram

Fremadstormende danske ELBA vil i dag kl. 16:30 gå live på instagram, og med sig har hun den spirende musiker Fjer. ELBA varslede sine følgere i går, og det bliver spændende at se, hvad de to talentfulde musikere har oppe i ærmet til denne live-optræden. Da vi stillede ELBA vores 10 hurtige, svarede hun, således til spørgsmålet om, hvad det vigtigste er når hun laver musik:

– At folk skal kunne mærke energien. At folk kan mærke min tilstedeværelse i musikken. At folk bliver revet med ind i en situation eller et univers, som udfordrer både øret og øjet. 

Der er derfor god grund til at tune ind på Instagram i eftermiddag kl. 16:30, og få sit daglige livemusik-fix.

Verftet Online Music Festival

Hvornår: Fredag den 27. marts – mandag den 6. april
Hvor: verftet.no, bt.no og på Youtube

Endnu en online festival er blevet til, og denne uge gælder det Verftet Online Music Festival, der sendes fra Bergen i Norge. Her vil der under festivaldagene blive streamet en koncert hver aften kl. 20:00, som man kan nyde hjemme i sofaen, på behørig afstand. Line-uppet er en parade af rising stars, og i aften er det den sjælfulde norske sanger og sangskriver Iris, der indtager scenen. Man kan også opleve uimodståelige Boy Pablo og hans inderlige bedroom-pop torsdag den 2. april. Vi tog en snak med popkometen, da han spillede på by:Larm i år, og du kan lære ham og hans musik meget bedre at kende her. Derudover kan man se frem til optrædener fra magiske AURORA, energiske Kakkmaddafakka, elektroniske Silja Sol og mange flere.

Jeuru

Hvornår: onsdag den 1. april
Hvor: Ganni’s Instagram

Den singleaktuelle, sjælfulde popkomet Jeuru, har netop annonceret, at han går live via modebrandet Gannis Instagram-profil, onsdag den 1. april kl. 20:00. Han vil tease med et par numre fra den kommende EP, samt tage en snak om livet i disse underlige dage. Den uimodståelige kunstner har haft fuld fart på siden sin debut, og i fredags landede singlen “Couldn’t Be“. Vi rådede jer i starten af året til at holde godt øje med Jeuru, og det var selvfølgelig ikke uden grund. Vi glæder os til at streame den karakteristiske musikers poppede toner direkte fra instagram til hjemmet.

Bruno Major

Hvornår: onsdag den 1. april
Hvor: Kunstnerens Youtube-kanal

Den charmerende musiker med den fløjlsbløde stemme, Bruno Major, annoncerede på sin instagram, at han vil afholde en live-koncert fra forældrenes stue på onsdag kl. 17:00. Han gav i samme omgang sine fans muligheden for at ønske deres yndlingssange, og man kan derfor forvente en storslået setliste, med musikerens egne sange, gamle som nye, samt et par covers. Det bliver uden tvivl en ren fornøjelse for alle aldre, når den soulede sanger spiller op til fællessang fra youtube.

Jersie

Hvornår: torsdag den 2. april
Hvor: Girls Are Awesome’s Instagram

Den danske sanger og sangskriver Jersie vil i samarbejde med Girls Are Awesome spille en intim livesession for sine insta-fans ovre på Girls Are Awesome’s Instagram. Koncerten løber af stablen kl. 20:00, og der er god grund til at dukke op via dit yndlings-device (som du alligevel har lige ved hånden disse dage) og nyde det nedpillede set fra den spirende artist. Det er ikke til at vide, hvad kunstneren vil diske op med, men vi er sikre på, at det bliver en enestående oplevelse.

FRAADS

Hvornår: fredag den 3. april
Hvor: Duoens Instagram

Hele Danmarks dynamiske duo FRAADS har i en pressemeddelelse annonceret, at de vil spille en livekoncert fra bandets studie på fredag kl. 20:00. Her vil de blandt andet tease ny musik fra deres længe ventede debutalbum, samt spille nogle af deres efterhånden mange hits. Det seneste udspil fra duoen er singlen “ingen er ligesom dig“, hvor David og Frederik endnu engang manifesterer sig på den danske musikscene som et helt unikt og poppet take på den urbane hiphop. Vi glæder os til at høre, hvad vi kan forvente af det kommende debutalbum fra det succesfulde band.

Laura Richter Krarup
Laurakrarup@bandsoftomorrow.com