fbpx

Anna Leone spreder håb om lys på den anden side

Foto: PR

Den svenske artist er i dag klar med ny single, der på alle måder er aktuel i denne isolationstid.

Den 25 årige svenske sanger og sangskriver Anna Leone, har den succesfulde EP Wandered Away i bagagen, der fik over 18 millioner streams. Sangerinden holdte dog en lang pause efter udgivelsen af debut EP’en, men nu er hun heldigvis tilbage med ny musik.

I dag udgiver hun sangen “Wondering”, der viser et delikat, men også kompromisløst ærligt univers. Sangen er stærkt præget af singer/songwriter genren, hvor hendes fløljsbløde vokal, en guitar og klaverakkorder er i fokus. Sangen handler om isolation og depression, hvilket er noget, der især er aktuelt i denne karantæne tid, som er svær for mange. Om sin nye sang fortæller Anna Leone:

For tiden veksler jeg frem og tilbage om jeg skal udgive ny musik. Min musik handler meget om isolation og at være afkoblet, og jeg har spurgt mig selv, om det er sådan en energi, jeg skal sende ud i verden lige nu i denne her situation. Men selvom mine sange kredser om isolation, så handler de også om heling, og jeg håber på, at folk kan tage det med, når de lytter til sangene også. Jeg har haft depression og angst i lang tid, og det kommende album er en kulmination af alle de følelser. Jeg kan stadig ikke lytte til alle sangene i træk uden at begynde at græde, hvilket er smertefuldt, men også godt.

Du kan lytte til den smukke sang “Wondering” af Anna Leone her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com