Atusji og Jijikusanda er gået sammen om ny rørende single

Foto: Simon Lund

I dag er Atusji og Jijikusanda klar med en sang, der på alle måder er både rørende og aktuel i denne globale krisetid.

Den danske elektroniske sanger og sangskriver Atusji har førhen slået benene væk under os med blandt andet “Fake Wishes”, hvor han viste et stærkt rapflow, understøttet af trappede beats. Derudover udgav han i februar sangen “Pets”, der emmer af dybe tanker.

Nu er artisten klar med en ny single, hvor han er gået sammen med duoen Jijikusanda, som består af Alexander Weile og Jeppe Davidsen fra First Flush. De tre har sammen skabt nummeret “Silhouetter”, der handler om at drømme sig væk fra nuet og hen til et sted langt borte. Den stærke handling udtrykkes via en poetisk tekst, der bliver understøttet af en bærende elektrisk guitar og autotunede vokalklange. Selv fortæller Alexander fra Jijikusanda:

Kriser kendetegnes ved, at alle blir berørt – vi har også fået aflyst vores koncerter (til dette års SPOT for eksempel), hvor vi ellers havde chancen for at møde lytteren. I stedet prøver vi at bryde isolationen ved at række ud med ‘Silhouetter’ og sende en varm sang ud i æteren med ønsket om snart at ses igen i velbehold.

De tre har sammen også skabt en musikvideo, hvor de mødes over Skype, som så mange af os gør i øjeblikket. Du kan se videoen og høre den smukke sang lige her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com