FORPREMIERE: Anelogi er klar med musikvideoen til førstesinglen “River Still Runs Deep” fra deres kommende EP

Foto: Nicolas Odyssea Andreou

I februar udkom “River Still Runs Deep”, der nu har fået en tilhørende musikvideo, der viser et fint og autentisk udtryk. Vi er stolte af at kunne afholde en eksklusiv forpremiere på musikvideoen i dag.

Bandet Anelogi har skabt deres helt eget univers, med en genre de selv kalder for ‘Nordisk Soul’. Genren kredser om personlige rejser, stiller spørgsmål og omfavner livets mangfoldighed. Med poetiske tekster, og bløde produktioner, understreges de store temaer, og med disse elementer viser de et helt unikt udtryk.

I februar udgav Anelogi deres første udspil fra deres kommende EP Wisdom Of The Heart. Sangen hedder “River Still Runs Deep”, og denne sang er bestemt båret af bandets særlige genre. For flere år tilbage fik frontfigur og komponisten i bandet Anne Geertsen inspiration til sangen, da hun var på et kursus i sangskriving, hvor hun havde amerikanske Jim McCormick som underviser. Selv fortæller hun:

I slutningen af kurset sagde han til mig: “Remember that still waters runs deep”. Jeg havde på det tidspunkt ikke hørt udtrykket før, men det vakte stor genklang i mig . Sidste år dukkede det op igen, på vej hjem fra et gig i Jylland, hvor jeg er fra. Jeg blev mindet om den resonans der kan opstå, når du oplever forbindelsen til din hjemstavn og dine rødder. Jeg var lige kommet ud af et langt forhold, så emotionelt var jeg lidt langt væk hjemmefra. Men følelsen af pludselig at høre hjemme, tændte en ild for at komme videre og finde mig selv igen. Det kan godt være at det “vand” eller stof vi er lavet af løber stille, men det løber dybt i os.

I dag er bandet klar med en fin lyrikvideo til sangen. Den viser et godt billede på deres autentiske dadaistiske udtryk. Man ser nemlig en masse smukke idylliske billeder af naturen, og finurlige animationer. Du kan lytte til sangen “River Still Runs Deep”, og se lyrikvideoen til nummeret her:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com