fbpx

I dag kan Thea Nyboe løfte sløret for sin anden single i rækken, der er et silkeblødt pop-nummer

Foto: Jens Nordhausen

Aarhusbaserede Thea Nyboe er i dag klar med opfølgeren til sin første single, og denne gang er ingen skuffelse.

Den 26 årige artist Thea Nyboe debuterede i starten af marts med sangen “Heroine”, som var et stærkt pop-udspil, der var hendes første udspil til hendes kommende debut-EP Illusions og sangen fik også en musikvideo.

Nu er hun klar med anden single fra albummet. Sangen hedder “Drifting Away”, og den bærer præg af et spændende 80’er synth-univers, og bliver akkompagneret af fløjlsbløde korstemmer og strygere. Hendes sårbare vokal danner rammen for den melankolske og minimalistiske tekst, der er en kærlighedshistorie, som tager inspiration i forholdet mellem solen og månen, sunget fra månens perspektiv. Denne abstrakte og søde fortælling, blandet med den drømmende elektroniske musik, skaber en smuk farverig stemning, som er svær ikke at holde af.

Læn dig tilbage og nyd de smukke toner på Thea Nyboes nye single “Drifting Away”:

Tags:
Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com