JOHANNES får hjælp fra imponerende producer på nummeret “GIRL 88”

Foto: Lior Zilberstein

Der er mange der keder sig under karantænen. Nogle bruger deres tid på Netflix eller drikker lidt for mange øl. For multikunstneren JOHANNES var det en mulighed for at få skrevet ekstra meget musik.

Johannes Holt Iversen er egentlig en anerkendt billedkunster og skulptør bosat i Amsterdam, men musik kan han simpelthen også lave! Som et lille sideprojekt væk fra billedkunsten har han JOHANNES, hvor han skriver souled R&B med lækre elektroniske toner. 

Ligesom det meste af Europa er Amsterdam også lukket ned, og Johannes har derfor valgt at bruge al den ufrivillige fritid på at skrive og producere numre i karantænen. “GIRL 88” er det andet nummer han udgiver under lockdown og er blevet produceret med hjælp af Beau Vallis, som er en anerkendt og Grammy-nomineret producer, der har arbejdet med nogle af de aller største stjerner som Beyon som Beyoncé, Kelly Rowland, Pharrell Williams

Ud af dette samarbejde er der kommet en fyldig R&B-sang med jazzede undertoner og massere af lag. Det er et velproduceret nummer, der giver en lyst til at rokke med. Lyt til “GIRL 88” herunder:

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com