PREMIERE: Alexia Chambi synger om følelserne bag date nummer to

Foto: Sakura Katsuura

Vi er stolte af at kunne afholde premiere på Alexia Chambis nye sang “Second Date”, som er hendes andet udspil i 2020.

Den 22 årige dansk/cypriotisk sanger og sangskriver Alexia Chambi har haft interesse for musikken siden hun var 11 år gammel, hvor hun begyndte at udforske sin kreativitet. Senere i livet tog hun på store rejser rundt i Europa og Sydamerika, der hjalp hende med at finde inspiration til at dyrke musikken. Nu er hun tilbage i Aarhus, hvor hun efterhånden har fået stablet et stærkt musikalsk udtryk på benene. Helt tilbage i 2016 udgav hun debut-EP’en Hanging on a Scar, og senere i 2018 udkom hendes anden EP Bolivia.

Nu er hun klar med efterfølgeren til sangen “Tiny Hands”, der udkom tidligere på året. I dag kan man nemlig lytte til sangen “Second Date”, som er en ærlig og fin sang, der handler om relaterbare følelser der løber igennem ens krop på anden date. Sangens fortælling er båret af lette soul/poppede vibes, der passer perfekt til Alexia Chambis fløjlsbløde vokal, der leverer den søde tekst helt dørs.

Du kan lytte til den splinter nye sang “Second Date” fra Alexia Chambi her:

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com