fbpx

PREMIERE: Nana Jacobi synker ned i det altopslugende hav på ny musikvideo

Foto: Ewa Mos

I sidste uge udkom Nana Jacobi med det dragende elektropopnummer “Et Skib”. I dag har vi fået fornøjelsen af at have premiere på den tilhørende flotte musikvideo.

Nana Jacobi, som er en af bagkvinderne bag HUN SOLO, har sammen med illustrator og filmskaber Ewa Mos skabt en musikvideo, hvor Nana står på noget der ligner en fiskekutter midt ude på det åbne hav, en metafor der altid har været meget sigende hvor Nanas forhold til Kunsten. For kunsten kan nogle gange opsluge en med hud og hår. 

Er man ikke glad for det åbne hav, er dette nok ikke en musikvideo for dig! Det suger i maven når dronekameraet flyver højere og højere op og viser Nana helt alene, men sådan er det jo – at være kunstner er ikke for sarte sjæle. Se musikvideoen til “Et Skib” herunder:

Video af Ewa Mos og droneføreren er Nuffsaid Mateusz

Tags:
Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com