fbpx

Til fans af Scarlet Pleasure: tre bud på dit nye musikalske crush

Foto: Soon // Elisabeth Eibye

I nutidens musikalske jungle kan vi som vanemennesker godt være tilbøjelig til at holde os til de acts, vi allerede kender og har været fan af længe. Men frygt ej! Vi har gjort din opdagelsesrejse lidt mere overskuelig og samlet tre bud på dit nye musikalske crush – om end det er et nostalgisk tilbageblik til barndommens helte, eller om du bare gerne vil høre dit favorit 10’er act i en ny opdateret udgave.

Der er meget få i Danmark, der ikke kender til navnet Scarlet Pleasure. Med kæmpehits som ”Deja Vu” og ”24/7” har de lagt Danmarks festivaler ned, og gjort op til flere unge piger bløde i knæene. Det hele startede tilbage i 8. klasse for de tre gutter Emil, Alexander og Joachim, da de dannede bandet, og efterfølgende har det kun gået den rigtige vej for den charmerende trio. Med deres distinkte hår- og tøjvalg blandet med de søde R&B’ede poptoner har de skabt sig en stor og loyal fanbase, som troligt lytter med. Er du ligesom os vilde med de danseglade drenge fra Scarlet Pleasure, så har vi samlet en lille håndfuld artister, som vi håber på, vil falde i din smag.

Feels

Feels har kun to udgivelser i bagagen – de er til gengæld virkelig fede og viser to forskellige sider af duoen. “Thrill”, som er lavet i samarbejde med Melii, får gang i den gemte latino-ånd og de stive hofter. Modsat er deres seneste single “Lost” med sparsom guitarspil et velskrevet laidback popnummer, der nærmere giver én lyst til at danse tæt. Med en let brug af autotune får numrene en distinkt lyd, hvor det hverken er for meget eller for lidt, og vi kan ikke vente med at høre mere fra duoen. Det får vi heldigvis muligheden for allerede på fredag, hvor de udgiver deres tredje udspil “Ride or die”.

Soon

De flotte fyre Andreas Wilson og August Fogh fra Soon skal nok få pigerne til at skrige med på deres bløde poppede R&B. Lynhurtigt smed de i efteråret en EP på gaden og opvarmede dertil for Phlake i Royal Arena. Der er gang i de to gutter, som laver tilbagelænet kvalitetspop. De sexede toner fra numre som ”With You” til de mere inderlige akustiske som ”18” skal nok få dit pophjerte til at smelte. Vi har høje tanker om Soon, og forventer da også snarligt deres store gennembrud – og derfor er de også på vores liste over 20 navne du skal holde øje med i 2020. Læs vores interview med duoen her.

Awinbeh

Har du brug for lidt mere end et par tracks for at falde for en kunstner, så er Awinbeh lige sagen. Med et fuldlængde debutalbum, der udkom i vinter, er der masser af lækkert musik at crushe på. Som frontmand i Silvester kom hans stemme også langt ud i æteren, men det er som om, han har fundet sig til rette med sit soloprojekt. Selv beskrev han sin musik som en long Island Icetea, da han var vores ugens upcoming: »Et mix af alt det gode, og man behøver kun én drink, og så er man kørende.« Det kan vi skrive under på!

Amanda Freisleben Lund
Amandafreisleben@bandsoftomorrow.com