Ugens Uimodståelige // Uge 16

Foto: honeyfreckle // Simon Roth Kalla

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend, og giver dig det ugentlige overblik over de største hits, og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Honeyfreckle – “Pit stop”

Den svenske elektropop sanger honeyfreckle har blot en enkelt single i bagagen. Sangen “Love Me Not” var et stærkt elektronisk udspil, der viste hvilken artist hun er. Den nye sang “pit stop” er, på trods af den optimistiske lyd, et ægte heartbreak-nummer, hvor honeyfreckle viser store følelser i tekstuniverset. Sangen rummer lækre disko og elektroniske vibes, der på alle måder giver den et edgy udtryk. Den nye single “pit stop” er et super dansabelt nummer, der passer perfekt til fredagens playlister, og kan med sikkerhed få folk til at savne dansegulvet, lige så meget som vi gør.

Kid Cudi – “Leader Of The Delinquents”

Den anerkendte amerikanske rapper Kid Cudi, er især kendt for sange som “Day ‘N’ Nite” og “Pursuit Of Happiness”, og dem må man sige, også er nogle ganske uundgåelige fest-bangers. Tidligere på ugen udgav han sin nye single “Leader Of The Delinquents”, som er det første vi har hørt fra ham siden albummet KIDS SEE GHOTS udkom tilbage i 2018. Singlen er et stærkt udspil, der på alle måder viser, hvor dygtig en rapper han egentlig er. Den bevæger sig i et let, men dystert univers, som bliver båret af skarpe og klassiske hip hop-beats. Han viser på den nye single, at den klassiske hip hop-lyd stadig holder, og derfor er vi også vilde med det nye udspil fra Kid Cudi.

LÉON – “Who You Lovin”

Den svenske sangerinde LÉON har med mange millioner streams på Spotify, efterhånden vist sig som en super stærk kunstner på den etablerede musikscene i Sverige, og med god grund. Den gennemførte poplyd tager lytteren igennem et væld af følelser, understøttet af sprøde produktioner. Den nye single “Who You Lovin”, er en efterfølger til sangen “In a Stranger’s Arms”, der begge udtrykker sejhed/toughness. Hun blander store følelser og dansable rytmer, der til sammen udgør en perfekt banger, og hendes store og bløde vokal guider lytteren igennem et kraftfuldt tekstunivers. “Who You Lovin” er et lækkert udspil, som man roligt kan sætte på sine fest-playlister!

Ellers Tilføjet:

Av Av Av – “Gateway”
Bishara – “R U 4 real?”
Baby Bino – “Oppe”
Cimon – “MAE”
Feng Suave – “I’m Warping Here”
Folkeklubben – “Tranquebar (søndag i April)”
girl in red – “midnight love”
Henrik Felipe – “SCUTI” 
Isak Danielson – “Religion”
I$WAAL – “WHIP WHOP”
Josie Amadonna – “Dyre Vaner ft. Jokeren”
Kaash Paige – “Frank Ocean”
Kehlani – “Everybody Business”
Marie Dahlstrom – “Wandering”
Oh Wonder – “Keep On Dancing”
Omar Noir – “Pretty Reddim”
Pottery – “Hot Like Jungle” 
RHODES – “Love You Sober”
To Absent Friends “Frontdoorstep”
Wiinston x Rosegold – “Time”
wordsbyjuni – “How It Is”
Young Lean – “Violence”

Arense Elvira Riis Warny
Arensewarny@bandsoftomorrow.com